Jag sitter här och tittar på den teknade varianten Pippi Långstrump, igen. Det är Inez favorit just nu. Jag undrar varför de inte sjunger de vanliga låtarna i filmen. Det känns inte som Pippi fast det är samma historia! Är det någon som vet varför det är så?

Sjukstugan fortsätter, Isac har ögoninfektion, snorar och hostar jättemycket. Inez har inte kräkits sedan igår förmiddag. Så imorgon smittar hon inte längre. Undrar hur länge man måste vänta innan vi kan skicka Isac till dagis, ögoninfektioner smittar också jättelätt.

Jag tycker att det känns jättejobbigt att inte kunna gå till jobbet, fast om jag se det positiva i det hela så är det bättre att vara hemma och vårda sjuka barn nu. Chefen har inte hunnit planera in akuta projekt på mig så någon riktig panik är det inte än.

Igår hann jag med att göra en fotobok på Inez första år, jag tänkte att jag skulle göra en på Isacs första år och Inez andra år. Det var så roligt att göra den och jag nästa glömde bort tiden.

Idag tänkte jag också att jag skulle försöka orka springa runt sjön. Det är en vecka sen förra gången och i den här takten kommer jag bara tycka det är jobbigt och tråkigt att springa Vår ruset! Det är bara drygt 2 veckor kvar… dags att lägga in en växel… ler

Vad ska ni göra?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Jag älskar att vara gravid…

<img src=”https://hanna-hansson.se/wp-content/uploads/2013/09/gravidyoga_amelia.gif” alt=” id=”BLOGGER_PHOTO_ID_5244634211696845682″ border=”0″> Det är så underbart… Jag är i andra trimestern och det är väl…

Vattkoppor

Isac har vattkoppor och igår var jag hemma med honom. Han hade inte så många men ganska hög…