För ett par veckor sedan hade vi premiärturen med mustangen, nämligen den 17 april på mustangens födelsedag.

Vi började på Coop i Skara och körde sedan en tur på Kinnekulle och hamnade på Café på klostret i Blomberg. Där har de fantastiskt stora bullar och annat fika. Jag glömde fota men jag åt en jättegod bit chokladtårta med nötter i… och så vispgrädde, förstås! Det var lite kallt i caféet så jackan fick behållas på.

Efteråt åkte vi ytterligare en sväng och stannade på Zakis i Götene för mat. Jag åt Gyrostallrik och mätta och belåtna så sa vi hejdå till varandra. Men Uffe vill nog inte åka hem så han föreslog glass i Hjo… och vi fick med oss ett par, de bor iofs i Hjo så det var nog inte svårt.

Påskdagen avslutades med hallonlakritsglass, Pip Larsson heter det hos Moster Elin och vi var hemma strax efter kl 19. En heldag helt enkelt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Sjukt rolig kväll

Den pågående pandemin har gjort att mitt sociala liv är nästan obefintligt men i lördags var det dags…