Det var under promenaden idag som jag hittade denna stenen. Den låg på gångvägen och jag lyfte upp den och placerade den lite innanför gångvägen. Jag vet vem som målat den och berättade för Uffe att det var för att sprida glädje. Jag tycker idén är jättefin! Vi gick vidare och jag gick tillbaka och tog fotografiet 😉

En halv kilometer senare hittade vi en till, den låg också på gångvägen och jag flyttade in den lite så att de förbipasserade inte skulle sparka på den. Stenarna lyser upp i våren mattat toner och jag blir glad.

Idag har det ändå varit superfin väder fast den mulnar på nu. Huset är tyst, Isac är på innebandyträning. Det skulle varit match men den blev inställd så det tränar istället. Inez är hos en kompis, det är hon mycket nu förtiden. Det hör nog med åldern… 13 år och går i sjuan. Då är väl kompisar det viktigaste i livet… Jag kommer ihåg det från när jag var 13 år 😉

I kväll är det semifinal i Mello, jag har bara sett två av deltävlingarna så jag är inte jätteengagerad i år. Lite ovanligt för mig men annat har kommit i vägen och dessutom tycker jag det blivit lite mycket cirkus av det, de senaste åren..!

Nu har vi ätit mat, vi gjorde hemgjord pizza. Jag åt en LCHF-variant som smakade mycket ägg med den var ganska god och jag blev mätt. Det är ju det viktigaste.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Ostkaka

Jag älskar ostkaka! Jag kan lätt äta en hel förpackning av Frödings Ostkaka. Det är då självklart att…