Det känns så sorglig, sommaren är slut och hösten är här!

Vi har haft säsongsavslutning i mustangklubben och förra helgen var första helgen på jättelänge som vi bara var hemma.

Egentligen älskar jag hösten… jag tycker att det är en chans till nystart. Dessutom får jag tända ljus och mysa framför brasan. Vi ska för övrigt åka och köpa ett spabad idag. Äntligen, känner jag. Jag har velat ha det sååå länge… men min gubbe har inte varit lika övertygad. Men nu så… det är ju också mysigt att krypa ned i varmt vatten när det är kyligt ute.

Jag vet inte vad det är som gör att jag känner mig låg, sommaren kanske var för bra. Låter kanske konstigt men jag är nog inte redo att säga hej då till sommaren och mustanggänget. Det känns redan tomt. Men som tur är så har vi lite planerat inför vintern.

Om nån vecka blir det planeringsmöte med resterande klubbvärdar sedan i november ska vi ha en julfest med knytis och paketspel. Det blir roligt! Det finns jätte många tillfällen att träffa vänner och bekanta också. Särskilt nu när restriktionerna har släppt och nästan alla är vaccinerade, i alla fall i min närhet.

Innan säsongsavslutningen så hade några andra regioner ordnat ett länsträff i Ånnaboda. Ånnaboda ligger en bit utanför Örebro. Så givetvis åkte vi småvägar dit. Vi skulle samlas tidigt i Mariestad, så vi åt frukost på Rattugglan i Mariestad. Jag tror att Isac åt tre stora smörgåsar med köttbullar på.

I Ånnaboda hade de ordnat en ordrebus, dvs du skulle samla ihop alla bokstäver och bilda ett ord. Sedan skulle lappen lämnas in och vinnare skulle publiceras i nästkommande Mustangtidning. Ordet blev Förgasarpackning. Jag listade ut packning och A listade ut resten. Hoppas vi vinner 😉

På kvällen hade vi hyrt ett konferensrum där ordlekarna fortsatte. Jättetrevligt att umgås över gränserna. Tror vi var över 100 bilar.

Jag klättrade upp på en väldigt vinglig trappa… men utsikten var jättefin.

Vi låg över natt och det var små rum så vi hade bokat två. Det var inte lyxigt men det var ju bara en natt. På söndagen tog vi även då småvägar hem och avslutade på DInners i Mariestad.

Vi har hemma i lagom tid så vi gick få sedvanliga promenad och slappade sedan i soffan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Morsdagshelg

Måndag… igen. Helgen går som vanlig supersnabbt. I fredags levererades studsmattan som jag lite impulsivt beställde i torsdagsmorse.…