Nu är semestern slut och jag är tillbaka på jobbet igen. Jag tycker det kändes att sommaren var slut och hösten hade kommit på vädret. Det har varit en kanonfin sommar, inte bara vädermässigt utan även återhämtningsmässigt.

Vi har åkt MYCKET mustang, tror vi snart är uppe på 500 mil sedan vi hämtade den. Vi har varit i Borlänge, det kommer ett längre inlägg om det. Jag att vi har åkte mustang varje helg hela sommaren. Har det inte varit på lördagen så har det blivit på söndagen.

Jag har nästan stickat klart Järbos Sommarväst och redan nu bestämt att jag ska sticka en poncho som jag ska ha på jobbet. Det är kallt här och jag behöver har varmt på mig.

Vad jag INTE har gjort är att träna. Jag har bara sprungit en enda gång, det har iofs varit jättevarmt men jag hade intentionen att springa och träna mycket. Men det har varit jätteskönt att inte behöva springa också… lite blandade känslor alltså. Det positiva är ändå att jag nu har sprungit fyra gånger och jag trodde jag skulle börja om på noll men det har gått jättebra. Jag kanske behövde att vila lite ifrån löpningen, det har ju varit en mycket löpning under våren.

Jag börjar inse att jag kanske inte kan ha en runstreak om jag ska utvecklas som löpare. Å det vill jag, jag vill ju springa milen under en timme. Sååå runstreaken får fortsätta att vila och jag tränar vidare mot Tjejmilen.

Vi har badat, jättemycket, Isac har en utmaning att bada varje dag på sommarlovet och han har badat även om det har regnat och varit kyligt.

Vi har också varit på Skara Sommarland. Jag hade aldrig varit där så det var ju kul MEN det var jättemycket folk. Detta var dessutom innan restriktionerna släppte i mitten på juli. Jag vill inte tänka på hur det skulle vara annars. Det var långa köer till vattenattraktionerna MEN mina gullungar brydde sig inte om det… De var bara lyckliga över att hoppa från höga saker. Det fanns ett litet tivoli också men det är nog för mindre barn för Isac och Inez tröttnade jättefort.

Blixten slog ned i vår trädgård, åtminstone tror vi det för jordfelsbrytaren slog av. Uffe slog på den igen och skulle sedan kolla om TV fortfarande var hel, när han kom upp på övervåningen luktade det rök. Vi hittade ett bränt telefonjack! Vi blev rädda att det brann i väggen så vi ringde 112 och FEM brandbilar kom. Isac blev superstressad så jag hade full fokus på honom. Men det gick bra, vi fick låna ett verktyg för att kunna mäta värme i väggarna så att det inte låg nåt och pyrde. Superläskigt.

Barnen tyckte inte det var så kul så vi bestämde oss för att ligga på altanen. Det var mysigt, vi kollade på Vaiana och sedan somna jag var sin gullunge på varje sida. Varmt! Men vad gör man inte för sina barn 😉

Vi har varit i Göteborg också… på Liseberg och bodde över på Gothia Towers. Inez ville åka Valkyria och jag följde med. Jag var inte så rädd när vi stod i kön MEN så fort vi satte oss så fick jag panik. Men jag försökt att inte flippa ut helt och hållet. Ville ju inte skrämma Inez. När vi åkte iväg så gick den jättefort upp för backen och det är högt upp… mycket högre än andra bergbanor… så… jag blundade tills jag kände att banan började ta slut. Vet ni, vagnen hänger över kanten i tre sekunder… väldigt långa sekunder när jag bara ville komma därifrån. Jag klarade det och det konstiga är… vi åkte Valkyria en gång till… *haha* men då blundade jag bara till efter vi hängt i tre sekunder… å denna gången var den inte så otäck… Men jag har väl blivit räddare med åren… vilket jag inte vill visa för min 12 (snart 13) åring.

Vad har du gjort i sommar? Kommentera gärna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Längtan efter havet…

Morgon började med att Nickie väckte Hanna kl halv ett och sa: “Jag vill leka… har du målarbok…

Förberedelser

dag har Nickie varit och vaxat benen. Skönt att få det gjort så slipper hon tänka på det.…

Oriental Hotel

Idag har vi ätit lunch på Le Normandie, det är ett av världens förnämsta restaurang/hotell. Våra handväskor fick…

Förväntansfull

Nu är vi båda väldigt förväntansfulla inför resan till Thailand. Endast 4 dagar kvar tills flyget går till…