Uffe hade äntligen bestämt sig för att byta upp sin Mustang. Men leveranstiden var lång så han skulle inte få den förrän i slutet på september. Jag hade hela sommaren på mig att njuta av den gröna Mustangen. Allt var frid och fröjd. Men så när vi var ute på promenad så ringde bilsäljaren och sa att han chef ville att han skulle sälja av Mustangen vi var och provkörde. Sedan gick allt väldigt snabbt.

De hade satt en mycket högre pris på denna Mustang pga att det tydligen är den första som kom till Sverige. Alltså ett litet samlarobjekt men Uffe tyckte inte att det var värt de extra pengarna för det. Hans skulle ju komma i höst. Men då prutade försäljaren med sig själv och sa att offerten gäller även för denna bil. Då tog han den!

Förra fredagen, dagen efter Höghöjdsbanan, åkte vi till Halmstad och hämtade ut en Mach 1.

Jag tyckte det var sorgligt. Jag kommer sakna den gröna Mustangen. Den var så fin och tacksam att fotografera. Jag grät faktiskt. Vet inte varför men jag gjorde det OCH jag bestämde mig för att jag i framtiden ska köpa mig en egen Mustang.

Efter introduktion och överlämningar åkte vi till vår favoritplats och fotograferade. Jag erkänner att det är en fin bil och färgen är häftig på nåt sätt.

Sista bilden på #needforgreen Mustangen

Sedan åkte vi hem. Barnen skulle till farmor och farfar, vi skulle åka runt Vättern med mustanggänget. Men det var sååå varmt hemma att vi åkte en sväng till i bilen. Det var det enda stället som var svalt =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Höstpromenad

Som vanligt gick vi en promenad idag. Om jag inte siktar på att gå promenaden på morgonen så…