Måndag… igen. Helgen går som vanlig supersnabbt. I fredags levererades studsmattan som jag lite impulsivt beställde i torsdagsmorse. Så det var en glad överraskning. När gubben sa att han inte skulle hinna monterade under helgen blev barnen besvikna. Jag kände att det kunde väl inte var så svårt… så jag och Isac (och Isacs kompis) började montera. Men Uffe var tvungen att hjälpa till med fjädrarna… jag orkade verkligen inte. Efter 3½ h så hade vi fått ihop den. Isac var överlycklig. Hela kvällen studsade han. Han hade kompisar hemma och de studsade och hoppade. Klockan 22 ropade jag in honom. Då kunde han knappt gå och benen var blytunga. Han somnade nästan direkt!

Klockan 8 på lördagsmorgon träffade vi mustangvänner och åkte till Halmstad. Ford Månsson har fått in en Mustang Mach 1 och Uffe var sugen på att “känna och klämma” på den. Färgen, som är viktig för mig, är Fighter Jetgrey, alltså en blank stridsplansgrå. Låter väl inte så sexigt… nä, det var det inte heller. Jag älskar verkligen vår gröna mustang, vilken heter Need for green, mycket bättre… om du frågar mig 😉

Uffe har ett svårt beslut. Å ena sidan så gillar han också den gröna färgen men Mach 1 har finesser som det gröna saknar. Han måste nog fundera både en gång och två gånger till.

Efter Ford Månsson åkte vi till Heagårdsskafferi och åt lunch. Supermysigt ställe som vi nästan alltid åker till när vi är Halmstad.

Nu var det dags att träffa havet. Det var lite blåsigt och kallt, endast 14 grader men strålande solsken. Det fanns några tappra soldyrkare men annars var det väldigt öde.

Men på Riccardos Glass var det desto mer folk. De flesta satt ute och åt glassen men vi var frusna så vi satte oss inne. Det var väldigt lugnt och skönt. Skönt att slippa blåsten för en stund.

Kul att min spegelbild syns 🙂 De har hemgjord glass och Uffe tryckte att Whiskeyglassen var magisk. Han har pratat om den flera gånger igår.

På övervåningen finns en inredningsbutik med många fina saker. Det är öppet upp till nok och loftgång runt. Kul sätt att bygga en butik på.

Vägen hem blev en omväg. Fast Isac så gärna ville hem till studsmattan körde vi kustvägen till Varberg. Vi stannade till och tog en bensträckare vid Varbergs fästning.

Efter Varbergs fästning åt vi på Mc Donald’s. Sedan körde vi över Borås och till Falköping. Där delade vi på oss… det andra paret åkte vidare till Torbjörnstorp och vi hem till Mullsjö. Där Inez väntade på oss. Fast hon sov när vi kom hem :-). Klockan var då 22:20 och vi hade kört ca 50 mil sedan klockan 8. Det var en bra dag!

Uffe och jag gick en kort promenad och sen sprang jag min runstreak. Det går du inte bryta nu. Klockan 23:15 landade jag i soffan och vi skulle kolla på ett avsnitt i vår serie, Mr Inbetween MEN vi somnade båda två. *haha*

Vid söndagsfrukosten blev jag firad av mina gullungar. Inez hade köpt en bodylotion (undrar om hon läst mitt inlägg 😉 och gubben hade köpt en kopp att ha alla mina pennor i. Jag fick också ett presentkort i min favvoaffär.

Hela Hanssonfamiljen var bjudna till Morsdagmiddag så jag grejade med det hela förmiddagen, dukade och städade =) Vi skulle grilla och det var ju så fint väder.

Grillad kycklingfilé, fläskfilé och majs men ugnsrostad potatis och Böfhus Favoritsås. Jordgubbsmarängtårta till efterrätt.

Mätta och goa satt vi under parasollet och pratade. Tills Uffe blev mustangsugen och jag kände att det var dags att springa.

Kvällen avslutades med pizza och vi såg om avsnitten som vi missade i lördags *haha*

Hur hade ni det? Kommentera gärna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Helgen…

Denna helgen har varit lugn och skön. I lördags gick vi långpromenad runt sjön. Jag trodde inte att…

Egentid

I söndags hade jag en dag av tid för mig själv. Jag gick till Rosenlundsbadet tillsammans med min…