Inlägget är reklam för Cervera, Åhlens och innehåller annonslänkar

Inspiration till Morsdagspresent

På söndag är det morsdag, det har nog inte undgått någon 😉

Mors dag är en av de största temadagarna ute i världen och firas i en stor mängd länder fast datumen är olika. I Sverige firas mors dag alltid den sista söndagen i maj. Det är sent på året jämfört med de flesta andra länder. Anledningen till det sena svenska mors dag-firandet anses bero på tillgången till blommor. Den sista söndagen i maj finns många olika blommor att plocka – och ge till mammorna – i hela Sverige.

Men vad ska du ge till din lilla mamma? Jo här kommer fem tips som ingen mamma vill vara utan.

1. Vas

Personligen så har jag ALDRIG någon fin vas när jag får eller köper blommor. Så en fin vas och en fin blombukett så blir din mamma jätteglad.

Cervera har just nu upp till 40 % rabatt på utvalda vaser & ljusstakar från flera populära varumärken!

Jag hittade en rund vas ifrån Cervera. Lika fin med som utan blommor. Den är från Orrefors och fanns även i cylinderformad och med andra mönster. Jag älskar ränderna men det fanns även en med ett träd som var väldigt fin.

2. Lyxig Bodylotion

Många håller nog med mig när jag säger att man som mamma inte prioriterar att smörja in sig. Jag tycker att ibland är så supernice att efter en lång dusch smörja in mig med något lyxigt. Jag har då en flaska från Biotherm, som jag har fått av min mamma en gång när hon var utomlands. Den heter Biotherm Lait Corporel och doftar svagt av citrus, min favvodoft.

3. Handväska

Ni som känner mig vet att jag är tokig i handväskor… och skor men det är svårt att köpa i morsdagspresent! *haha* Jag hade i alla fall velat ha den här handväskan CORA. Den är designad av Carin Wester, vars kollektioner präglas av ung skandinavisk design som tar för sig, är för alla och andas lekfullhet i både färg och mönsterbild.

4. Smycken

Diamonds is a girls best friend

Å det stämmer i alla fall in på mig. Jag skulle jättegärna vilja ha lite mer smycken och jag har spanat in dessa örhängen, Malia från Pilgrim. Silverpläterade örhängen med unik design. En kombination av Preciosa-kristaller och kedjor.
De finns i både guld- och silverfärgade.

Jag har sett flera olika i liknande modell.

5. Egentid

Prylar i alla ära – men egentligen uppskattar nog alla mammor att du som barn ger henne din tid. Mina barn har kommit till den åldern när de inte längre vill vara med sina föräldrar. De vill inte följa med på någonting. Så jag tror att det är lika viktigt att som barn ge sina föräldrar uppmärksamhet som det är tvärtom. Ge därför din mamma din tid. Hitta på något roligt tillsammans, t.ex. fixa en picknick och går ut i naturen. Att få tid tillsammans med de man älskar är alltid den bästa presenten.

Dessutom ska ju mamma uppvaktas med kaffe och fikabröd på morsdag, om du vill göra det rätt förstås 🙂

Kram Hanna

Gå med i konversationen
Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *