Inez har fått fler tänder

I tisdags upptäckte jag att Inez hörntänder på överkäken har börjat att titta fram. Precis då började även ytterligare en förkylning. Så nu är det snörvel snörvel och host host.

Fick tipset av en kompis att ge alvedon så att hon kan sova på nätterna. Vi har inte testat det då Ulf tycker att det är onödigt att ge alvedon om hon inte har ont. Jag smyger nog in lite alvedon om hon börjar hosta för mycket 😉

Inez än nu förresten 18 månader och väldigt stolt storasyster. Hon blir jätteledsen om någon leker med Isacs leksaker och hon försvara honom när han ligger i liggdelen (och den står på golvet). Varje gång vi träffar någon så pekar hon på Isac och menar att de ska titta på honom oxå inte bara på henne. Hon är så gullig och söt mot Isac att man blir alldeles varm i kroppen.
 id=

Kram Hanna

Gå med i konversationen
Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *