Vi hade besök av Kristina, sköterska från BVC. Vi pratade, det kändes skönt att få ventilera lite… särskilt om amningen som inte har fungerat så bra… Amningen har varit stressfull och är fortfarande… jag tycker inte att det är så underbart som alla säger… det gör ont och varje gång jag ska lägga in till Inez så är det en kamp… jättejobbigt!

Sköterskan vägde även Inez och hon hade gått ned nästan 100 g… det oroade mig lite… så nu ska jag mata Inez varannan timme för att se om hon går upp i vikt… vi hoppas på det så att vi slipper mjölkersättningen…

Nu frågade Ulf om Inez är frisk… hon är nämligen helt utslagen efter att ha ätit kl 16 och kl 18… och nu är det dags igen… vi får väl se om vi får i henne något… risken är väl att hon inte ens vill vakna..!

Jaha, dags att sluta… ha det så bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Ni kanske tror…

att jag har slutat blogga! Men det har jag inte! Jag vet inte varför jag inte har skrivit…

Barnen

Inez har börjat balta med vatten. Hon tycker det är superkul att häll vatten från en flaska till…