border=vad jag ska skriva om på bloggen så löser Inez det åt mig. Hon tar på sig min reflexväst och tänker ge sig ut att springa. Visst är hon fin? Hon tog inte på sig västen själv men hon försökte länge och sedan kom hon till mig och sa tacka (jacka) och jag hjälpte henne.

Just nu gnäller hon efter nappen men jag tycker inte att hon ska ha nappen när hon leker och är vaken. Så just nu pågår det en kamp om vem som “bestämmer“. Sådär, jag vann… fick henne att leka med en leksakshund som spelar musik. Nu dansar hon till “hänger öron på dig ner“. Sedan spelade hunden Imse vimse spindel och hon kan alla rörelserna. Hon är supersöt men nu har hon kommit på att hon vill ha nappen igen suck

Isac sover. Ser ni hur fint han kramar sin speldosa. Han gillar verkligen den och kan oftast inte somna utan att man drar upp den ett par gånger. Om han vaknar på kvällen/natten så kan jag också dra igång speldosan och han somnar om. Första gången jag gjorde det trodde jag att jag skulle väcka Inez (hon låg i vår säng). Men hon vaknade inte så allt var frid och fröjd.

Så idag kom vi inte ut på någon promenad. Efter lunch måste vi gå och handla. Det är slut i alla skåpen… vi är en typisk barnfamilj… barnbidraget kom i dag ler

 class=

Detta är vår morgon, hur ser er ut?

Tjingeling!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Hoppgunga

Inez har fått en hoppgunga av morfar och Anne-Marie. Hon verkar gilla den fast hon inte riktigt vet…

Jag måste berätta…

… om Isac. Vad han gjorde förra helgen. Efter middagen på lördagskvällen så hade han hela fickorna fulla…

Hembesök från BVC…

Vi hade besök av Kristina, sköterska från BVC. Vi pratade, det kändes skönt att få ventilera lite… särskilt…