Förra veckan var jag jättetrött. Jag somnade supertidigt (i soffan) orkade inte träna och hela veckan gick. I helgen fick jag sova lite till och i lördags gjorde jag inte många knop. I söndags vaknade jag full av energi och vi städade hela huset.

Det är mycket “skit” som ska ut ur min kropp och mycket känslor som ligger och pyr. Min pappa dog för ca 1 år sen så det är väl de känslorna som kommer nu. Det bästa är att försöka hitta saker som gör att jag får mer energi och inte göra sånt som suger energi.

Jag har ett exempel:
Igår efter middagen så satt jag fåtöljen framför brasan och läste nya Buffé. Jag kände värmen och lugnet. Gubben och barnen var på övervåningen. Jag blundade lite och kände hur jag slumrade lite. Superskönt. Då tänker jag: “Om jag ska strunta i promenaden och bara mysa i soffan istället!” Till saken hör att jag redan bestämt med väninnan att jag skulle komma till henne kl 18:30. En inre dialog startar… tillslut avslutar jag den med att gå upp och säga till Gubben att nu går jag! Det var en kall kväll men åååå så skönt det kändes. När jag kom hem kunde jag med gott samvete sätta mig i soffan och slöa! Superstolt över mig själv! Tröttheten i huvudet hade bytts mot fysisk trötthet!

Nu kör vi! 4 veckor sedan sista godisbiten 🙂

Tjingeling!
~H~

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

God morgon

Nu är vi i  underbara Göteborg och vi har precis avslutat en superduper god frukost, här på Gothia…

Bloglovin’

Följ min blogg med Bloglovin Nu har jag lagt till min blogg på Bloglovin.