Jag får påminna mig varje jag att jag måste ha tålamod med viktminskningen. Varje morgon på väger jag mig och varje morgon blir jag besviken. Siffran på vågen återspeglar inte hur jag känner mig. 4 hg på 3 dagar är bra, men jag önskar hela tiden att det ska gå snabbare. Det är väl därför jag är besviken. Jag måste tänka positivt! Bättre ett hg om dan än tre hg vartredje dag, eller? I slutändan är det ju resultatet som räknas.

Så jag ska inte ge upp utan bara vänta. Snart har det blivit resultat!

Ha en skön dag i regnet!

Published with Blogger-droid v1.6.9
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Trötta barn

Fast vi sov till kl 10 i morse så kan inte våra barn åka bil utan att somna.…

LCHF Ostkaka?

Jag hittade ett recept på falsk ostkaka som jag modifierade. Det blev jättegott. Jag hade kanel i som…