Jag testas

Hela tiden testas min motivation. Just nu är den hög men igår var jag en tvivlare! Under shoppingturen igår blev jag sugen på allt möjligt. Så när Ulf ville gå till McDonald’s så tänkte jag att jag skulle äta hamburgare. Men när jag stod i kassan och beställer så ångrar jag mig och var en Ceasarsallad istället. Duktig jag är!

På vägen hem var Ulf fikasugen. Jag gick in på ICA och köpte glass till honom och barnen. Jag åt turkisk yoghurt och nötter.

Sen sprang jag. Tufft men man ångrar ju aldrig ett pass!

Jag var jätteduktig igår och belöningen kom i morse. Vågen visade minus 1,9 kg. Sweet!!

Fredag, vad händer idag?

Published with Blogger-droid v1.6.9

Kram Hanna

Gå med i konversationen
Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

En tanke om "Jag testas"

  1. Linda

    En kaffe med mig kanske? Vi har saknat er!