Amningslösningen…

… var att ge mer mjölkersättning. Detta betyder att jag nu ger Inez 125 ml mjölkersättning och sedan erbjuder jag bröstet.

Jag vet att detta är det bästa för Inez men det känns ändå jobbigt. Jag känner mig misslyckad som mamma när jag inte kan mätta mitt barn. Jag ska försöka att tänka positivt istället och försöka att hitta 5 positiva saker med denna lösning:

  1. Inez blir mätt och nöjd!
  2. Inez kommer att gå upp ordentligt i vikt!
  3. Inez och jag slipper att bråka varje gång det är dags att äta!
  4. Ulf kan hjälpa till att mata och därmed få en närmare relation med Inez!
  5. Jag kommer inte känna mig misslyckad varje gång det är dags att äta!

Så… nu känns det faktiskt bättre..!

Tjingeling!

Kram Hanna


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/webvol40/w1/ktblc5vyd45xthl/hanna-hansson.se/public_html/wp-content/themes/matvraket2021/single.php on line 31

Gå med i konversationen
Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.