Härliga söndag

Jag älskar att äta frukost länge. Söndagar är den enda dagen som Ulf och jag äter den tillsammans. Jag gillar att sitta och prata och mysa med kaffe och smörgåsar. Barnen springer ifrån bordet och vi sitter kvar. Jag tittar ut över sjön och solen värmer genom fönstret. Underbart!

Idag har jag hunnit att dammsuga hela huset och snart ska vi gå till lekparken. Sedan är det dags för söndagsmiddag hos svärföräldrarna. De är visst lite krassliga, igen så det blir nog en kort stund idag. Jag ska försöka att springa också, men det vet man ju hur det blir med det när söndagseftermiddagen kommer och man börjar bli seg =)

Vad ska ni göra idag?
 id=
Imorgon

Kram Hanna

Gå med i konversationen
Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *