Ny design på bloggen

Som ni ser så har jag gjort en ny design på bloggen. En ny toppbild kommer snart. Jag måste bara fotografera lite och det hinner jag inte idag.

Jag ser denna nya design som en nystart på bloggen och bloggandet samt mitt liv. Det känns skönt att börja om. Jag hade tänkt att flytta bloggen till WordPress men kändes jobbigt att exportera och dessutom så var jag tvungen att betala för att koppla mitt domännamn till bloggen. Här på blogger betalar jag inget för att domänen är bunden till bloggen.

Vi får väl se vad som händer i framtiden…

Barnen myser tillsammans, Inez ligger på Isacs mage och så kollar de på tv:n. Nu kikar hon visst ned i blöjan på Isac och säger Oj! Hon är väldigt fascinerad av navlar, annars =) Isac säger ofta oj! Till allt och alla, det är så roligt att hör honom gå omkring och säga ojojoj..!

Igår hade Inez gjort en disktrasa med påskmotiv. Det var en kyckling, eller rättare sagt, det var hennes handavtryck som förskolelärarna hade ritat ben och näbb på. Jag blev alldeles tårögd när Inez förklarade hur hon hade gjort denna fina skapelse.
 id=

Kram Hanna

Gå med i konversationen
Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *