Typiskt!

 id=
Visst är det typiskt, idag skulle barnen gå till förskolan och jag skulle gå och jobba för första gången. Men igårkväll, medan han sov, som var han gnällig och vaknade ofta. När jag skulle gå och lägga mig insåg jag att han hade feber. Jag tog iofs aldrig febern men han fick alvedon och somnade om direkt. Ulf var upp och stoppade om honom vid två-tiden så febern hade nog inte försvunnit då.

Klockan kvart i fyra säger Ulf, har du kräkits Inez! Och det hade hon så det var bara att byta lakan och örngott. Efter en stund kräktes hon igen och det hann bli 4 ggr innan kl var sju. Men nu har det varit lugnt en stund. Inez har ätit lite och druckit saft. Det känns bra så vi kanske kan gå till dagis på onsdag eller torsdag.

Isac har ingen feber idag men han är jättesnorig och hostar mycket. Ulf ringde innan och sa att det kör fortfarande i hans mage så jag tror att han kommer att bli sjuk i eftermiddag. Jag känner inget än men vi får väl se hur det blir i eftermiddag. Lite tur i oturen var det ju att Inez blivit sjuk, det känns inte så jobbigt att ”vabba” när båda barnen är sjuka. Annars hade jag tänkt lämna Inez på dagis och bara vara hemma med Isac.

 border=

Kram Hanna

Gå med i konversationen
Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *