Fem en fredag v. 34: Förändring

Idag har jag varit med på en studentmässa på Jönköping University. Det var kul att prata med studenter om av Kulturhuset Spira har att erbjuda. Fast det var utanför min komfortzon, dels att prata engelska och dels att prata om föreställningar som jag bara kunde lite vagt om. Men det gick bra och jag känner mig verkligen som en i gänget på marknadsavdelningen.

Det är fredag igen och idag tänkte jag svara på Elisas fem frågor på en fredag.

1. Vad är din nästa önskan för hösten?

Att det blir en fin höst och inte så mycket regn… Så vi hinner köra mycket mustang innan det är dags att ställa av bilen inför vintern. Jag hoppas också på att hinna sticka mycket men även att jag kommer igång med träningen. Jag har verkligen tappat den biten i mitt hälsoarbete.

2. Vad har du fått tillräckligt av gällande sommaren?

Värmen… jag skäms nästan men med kompressionsstrumpor på båda benen och dubbla på högerbenet gör att det blir sååå varmt.

3. Vad är något avklarat inför hösten?

Skolstarten är avklarad, det kändes på barnen att de var trötta idag. Första skolveckan är alltid tuff innan man kommer in i rutinerna.

4. Vad är något som är på gång?

Andra helgen i september så kommer vi att åka på en mustangresa till Dalsland, där har två träffvärdar förberett två mustangturer. Vi ska bland annat åka till Halden och köra på smala, slingriga vägar. Det blir också en hotellövernattning i Ed, mycket skratt och god mat.

5. Vad blir en förändring i höst?

Arbetsbördan, den kommer att blir mycket högre i höst än vad den var förra hösten. Ingen har väl undgått att jag bytt arbete 😉 Jag tror därför att jag kommer gå på mer föreställningar i höst än vad jag gjort tidigare!

Ha en skön helg! Det ska jag ha, ska sticka jättemycket 🙂

Kram Hanna