Min första kärlek heter Magnus. Jag lärde känna honom när vi började 3:e klass. Han började i vår klass eftersom han fick gå om 3:an. Magnus och jag var de enda som bodde på Kråkeryd, ett nybyggt bostadsområde, så varje dag gick vi till skolan tillsammans och efter skolan lekte vi. Magnus är snäll och omtänksam. Jag var jättekär i honom. Magnus hade en granne (en jämnårig kille) som inte var så förtjust i att vi lekte. Han försökte dela på oss men vi var odelbara. =)

När vi började 4:an så började vi i en ny skola i vårt bostadsområde. Då fick vi nya klasskamrater och det fanns fler killkompisar för Magnus och fler tjejkompisar för mig. Vi frågade aldrig “chansen” på varandra, vi var väl för små. Men om vi frågar Magnus är jag kanske också hans första kärlek!

Undrar vad Magnus gör idag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Nu är det mörkt…

… på morgen! Idag var det mörkt på bussen. Jag skulle tända lampan som finns vid varje säte…

Utsikt

Här är utsikten från baksidan av konferenshotellet. Hotellet är också ett SPA. Men det hinner jag nog inte…