Lucka nr 6: VILKA ÄR DINA GODA VANOR?

Detta är en del av Kajsons julkalander, du läser mer här.

En av mina goda vanor är att jag varje dag går en promenad på minst 30 min. Oftast blir det längre. Jag har i skrivande stund en walkstreak som är på #412, alltså mer än ett år. Den började då gubben var sjukskriven och jag föreslog att vi skulle gå morgonpromenad. Det var tidigt i början, vi gick upp kl 04:30 och promenerade runt Mullsjön. Sedan gjorde jag min klar för att åka till jobbet medan gubben var hemma och kurerade armen 😉

En annan god vana jag försöker att skapa är att inte äta godis. Det tar enligt experterna tar det 66 dagar för att skapa en ny vana. Jag är nu uppe i 51 godisfria dagar. Fika eller popcorn tillhör INTE godis 😉 Jag höll dock på att pajja allt på julfesten med mustanggänget men hejdade mig i sista minuten.

En annan vana jag har, god eller inte, är att jag försöker att lägga mig innan kl 22. Jag kanske kollar en stund på mobilen men på detta sätt så somnar jag oftast innan halv elva och det kan behövas, jag går ju upp 04:30 för att gå promenaden !!

Vad har du för vanor, goda eller inte?

Detta är en del av Kajsons julkalander, du läser mer här.

Kram Hanna

Gå med i konversationen
Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *