Detta är en del av Kajsons julkalender, du läser mer här.

Min första önskan skulle vara att min pappa in dött för 12 år sedan. Jag skulle vilja att min barn fick lära känna sin morfar… dels för att han var en snäll och givmild person men också för att det finns lite att önska med kontakten med barnens mormor och hennes man. Utan att gå in på detaljer 😉
Jag anser att barnen behöver kontakt med både sina farföräldrar men också sin morföräldrar. Barnen har däremot jättebra kontakt med sin farmor och farfar, vilket är tur 🙂

Min andra önskan skulle bli att få göra en långresa… många månader hemifrån… att resa från plats till plats och bara njuta av ledigheter och sevärdheter. Jag skulle åka världen runt… börja i Nordamerika och fortsätta till Sydamerika innan jag besöker Australien och därefter Asien. Avslutningsvis Afrika och sedan en sväng till Europa.

Min sista och tredje önskan skulle vara att mina barn och familj ska får fortsätta att vara friska. Att de inte drabbas av cancer eller någon annan hemsk sjukdom… som Covid… som härjar nu!

Vad skulle du önska ifall du fick tre önskningar likt Aladdin!

Detta är en del av Kajsons julkalender, du läser mer här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

9. Det bästa med 2016

Det bästa med 2016 är nog lugnet som uppkommit efter småbarnstiden. Visst, barnen är fortfarande små men nu…

8. Min favoritserie

Table of Contents Hide GåsmammanLethal WeaponVikingsBlindspotCalifornication (2007-2014) Favoritserier kommer och går. Så jag tänker ändra lite på denna…