I mitten på januari kom jag in på en fristående kurs inom Projektledning. Det var under hösten som jag började känna att jag inte längre blev utmanad på mitt jobb utan att dagarna lunkade på. Inget fel med det men jag började känna mig onöjd. Så jag sökte några kurser inom projektledning.

Först kom jag inte in men sedan fick jag mail ifrån kursansvarig att han skulle göra om en vanlig kurs till distanskurs och att jag var välkommen att lämna in en sen ansökan. Det gjorde jag, givetvis, och där fanns en lite plats för mig 😉

Kursen är 10 veckor och består till hälften av grupparbete. När jag fick veta det så tvekade jag men det var ju att komma utanför bekvämlighetszon som jag ville. Det var ju därför som livet kändes tungt i höstas. Så jag bestämde mig för att ge det en chans. Skulle det inte fungera med familj och jobb så kunde jag ju “hoppa” av. Nu har jag gått 4 veckor och snart halvvägs.

Grupparbetet görs via zoom och det går bra. Det är mycket att läsa och att ta in… jag är helt slut, veckorna går ännu snabbare nu… Jag har till och med haft redovisning på förstudien. Jag behövde dock inte göra hela redovisningen själv men två delar var mina, lösningförslaget och lönsamhetsanalysen.

Igår hade vi möte igen och vi började med planeringen av projektet. Projektet består av att vi ska göra en reklamfilm om Umeå universitet. Den får max vara 30 sek lång och ska innehåll campusbilder och små intervjuer. Dessutom ska vi göra en lathund. Men det är inte projektet som är det viktigaste utan att arbeta i projektform och jag lär mig såååå mycket.

Det är också kul att träffa andra människor, prata om alldagliga saker men även om skolarbetet.

Förra helgen satt vi fyra timmar i zoommöte för att avsluta förstudierapporten. Denna helgen är ledig så jag kan passa på att vara mamma, fru och vän utan att få dåligt samvete.

Grattis pappa på 70 årsdagen!

På lördag kväll ska vi gå ut och äta med några mustangvänner, vi har inte setts sen de var hemma på julfest i november. Det ska bli kul. Vi ska testa hotellet här i Mullsjö. Sedan på söndag spelar Isac match och jag ska sitta i sekretariatet. Får se hur det går… jag vet inte hur de där knapparna funkar… men jag är ju tekniskt lagd och löser nog det!

Vad ska du göra i helgen?

PS. Idag skulle min pappa blivit 70 år. Grattis pappa, jag saknar dig! DS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Motionstomhet

Har ni känt den där känslan när man bygger upp förväntningar inför ett löppass. Ni vet när man…
Hortensia

Hortensia

Jag har förälskat mig i Hortensia! De är så vackra så jag köpte två stycken till Uffe i…