Lucka nr 19: Om du vann 100 miljoner på lotto – vad skulle du göra då?

Detta är en del av Kajsons julkalender, du läser mer här.

Om jag vann 100 miljoner skulle jag uppfylla den andra önskan i ett tidigare inlägg, dvs en långresa tillsammans med hela min familj. Läs om min tre önskningar här.

Det andra jag skulle göra är givetvis att betala av lånen på huset och sedan göra i ordning trädgården. Vår trädgård har så många olika nivåer att det behövs L-stöd och murar för att göra trädgården fin. Jag skulle också anlita en trädgårdsmästare som fick ansa och rensa alla rabatter… jag tycker det är sjukt tråkigt med trädgårdsarbete… men jag vill gärna ha en fin trädgård.

Sedan skulle jag nog köpa en egen mustang 😉 En i needforgreen, som vi hade innan, gärna cabriolet.

Detta är en del av Kajsons julkalender, du läser mer här.

Kram Hanna

Gå med i konversationen
Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *