1. Om mig och min familj

Vem är jag? Jag är en gift två barnsmamma som bor i Mullsjö. Jag är född i Jönköping och uppvuxen i Habo. Min barndomsfamilj består av en mamma och en bonuspappa samt en pappa och en bonusmamma. Jag har även en lillasyster. Som du säkert förstår så är jag ett skilsmässobarn och har också en lillebror (samma pappa).

Jag och lillasyster bodde hos mamma och varannan helg var vi hos pappa. I tonåren så gled jag ifrån pappa och hans nya familj men i tidig vuxenålder hittade vi tillbaka till varandra. Det är jag jätteglad för idag då pappa gick bort hastigt för exakt 6 år sedan.

Mamma och jag har ett lite komplicerat förhållande men vi jobbar på det och det blir bättre för varje dag.

Min familj

Den består av min man och våra barn, Inez föddes 2008 och Isac 2010. Gubben och jag gifte oss juni 2012 men vi har känt varandra sedan 1992. Jag har alltid vetat att jag skulle gifta mig med honom även om han gör mig fly förbannade ibland.

Jag har utbildat till dataingenjör inom IT och har jobbat i IT-branschen i ca 15 år. Oj! vad länge det låter. Jag har alltid haft datorintresse och skaffade min första dator 1995. När jag jobbade på ett IT-företag i Jkpg så utvecklade jag ett intresse för design, färg och form. Jag lärde mig att designa webbplatser och blev sedan webbdesigner där. Jag har sedan 2013 drivit min egna webbyrå, HaWebb.

Jag började blogga när jag var gravid med vårt första barn. Den första bloggen hette Solrosens blogg och handlade om pyret i magen. Sedan gick den över i Virkdagboken. Den handlade mycket om virkning och nu Matvraket.

Varför Matvraket?

Det slog mig när jag började fundera över varför det var så svårt att blogga. Jag vill ju blogga men hittills blir det bara små korta, krystade inlägg. Jag vill inte begränsa inläggen till bara virkning heller så då föddes en idé om ett vardagsrum. Först kallade jag bloggen Hannas Vardagsrum men allt eftersom designen tog form så gick min tanke till Matvraket. En webbplats jag gjorde för länge sedan.

Vem är Matvraket?

Jag är ett matvrak, i många bemärkelser. Jag gillar mat och matlagning. Jag är intresserad av matens inverkan på hälsan och kroppen. Men jag är även ett vrak när det gäller mat och hälsa. Jag stressar över felaktiga val och över godisst jag äter eller träningen som inte blir av. Men ibland tar jag mig i kragen och är såååå hälsosam.

Fler inlägg hittar du här:

[ic_add_posts category=’Julkalender’ template=’list-posts-in-page.php’]

Kram Hanna

Gå med i konversationen
Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *