En närbild på vår rosa hortensia.

Fem en fredag v. 36: Röd tråd

Fredag och idag ringde klockan 4:30. Det var dags för fredagsspinning på Friskis. Jag är trött idag och har sovit oroligt och vaknat många gånger. Kanske var jag rädd att försova mig. Tåget gick tjugo över fem och i Jönköping var tempot dämpat och lugnt.

Det är dags för Elisamatildas fem en fredag och veckans tema är röd tråd.

Vad har ditt tema varit för veckan?

Temat denna veckan har nog varit höst. Det har varit kyligare och jag har börjat funderat på vilken jacka jag ska ha i vinter. Just nu går jag fortfarande omkring i skinnjackan men snart behöver jag nog vantar på morgonen. Men jag vet inte vad jag vill ha. Det ska ju vara en jacka/kappa som går ned över rumpan, det är skönt och det måste vara en jacka som går att röra sig i. För bylsig blir för jobbigt på bussen. På tal om det, det var mer utrymme i tåget och det går snabbare att åka tåget… Kanske ska försök byta till tåget istället. (En parentes!)

Vad avviker du sällan från?

Citronvatten på morgonen. Jag värmer vatten i mikron, 45 sek och pressar en halv citron och dricker tillsammans med mina piller. Ett jättebra sätt att börja morgonen på och om jag inte gör det så känns min morgon ofokuserad.

Vad har du alltid med dig?

Mobiltelefonen, jag bär med den överallt, men jag har även alla betalkort i mobilfodralet.

Vad kommer du ofta tillbaka till?

Rutiner. Rutiner är som en röd tråd i mitt liv. Om jag inte har rutiner känner jag mig splittrad. Jag ÄLSKAR att planera min tid och sätta upp riktlinjer på hur saker ska göras… Och jag blir galen när de bryts. (Om du frågar min man)

Vad kan du lita på i alla väder?

Många saker med först och främst min gubbe, hans finns alltid där och jag kan luta mig mot honom om jag behöver.

Annan saker är att Imorgon är en annan dag. Även om dagen känns jättejobbig eller om allt bara går fel. Imorgon är en ny dag!

Ha en skön fredag!

Kram Hanna