Utvärdering efter två veckor

Det har gått två veckor på min 6-veckorsutmaning. I ärlighetens namn så har det inte gått så bra. Första veckan sprang jag ”bara” min runstreak. Inte ens långpasset på mitt träningsprogram. Jag hann inte! Vi åkte ju till Halmstad och Vättern Runt. Dessutom så avslutade jag min Runstreak på #170 på söndagen. Efter Vätternrundan så orkade jag inte jogga inte ens lunka. Jag var totalt dränerad på energi. Det var knapp Uffe fick med mig på promenaden och då gick vi minsta möjliga. Men det är väl inte konstigt. Jag har varit så spänd och förväntansfulla på vad mustanggänget skulle tycka om vår tur att när spänningarna släppte kom tröttheten.

Andra veckan blev det inte mycket sprunget men ett långpass fick jag till i söndags. Sedan gjorde jag lite övningar och avslutade med strech, så jag ligger nog inte så mycket efter

  • Sträckan: 19,3% (28,9 km av 150 km)
  • Plankan: 2,5% (1,5 min av 60 min)
  • Armhävningar: 7,5% (45 st av 600 st)
  • Benböj: 7,5% (45 st av 600 st)
  • Jägarvilan: 3,3% (1 min av 30 min)
  • Intervallpass: 33,3% (2 st av 6 st)
  • Strechning: 16,7% (1st av 6 st)

Som du ser så ligger jag efter på alla punkter utan intervallpass. Ja, det är bara att fortsätta… och inte vänta till söndagen med övningarna.

Kram Hanna

Gå med i konversationen
Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *