Mål

image

Jag tänkte skriva ned vad jag har för mål. Jag har inte gjort det tidigare utan jag har bara haft de lite lösa i huvudet. Men denna gången ska jag lyckas och inte göra olika saker för att sabotera för mig själv.

 • Viktmål: 57 kg
 • Fettmål: 20%
 • Löpmål: Springa en mil under 1 h.
 • Viktdelmål 1: 70 kg
 • Fettdelmål: 30%
 • Löpdelmål 1: Springa 5 km på 30 min.

Mål som inte är så mätbara är känslor. Mitt mål är att kunna äta en pizza och sedan går inte hela världen under. Jag vill inte må som jag gjort de senaste dagarna. Jag vill må bra och känna lugn. Inte känna mig stressad och nervös för att jag inte vet hur jag kommer reagera på olika situationer.

Idag är det den första november och innan november är slut ska jag vara under 70 kg. Det är egentligen bara ca 2 kg så det borde gå jättebra.

Mina mätbara saker just nu:

 • Vikt: 72,5 kg
 • Fett%: 35%

I eftermiddag ska jag träffa min kostrådgivare och göra en ny fettmätning. Vikten har nog inte förrändrats något men jag hoppas på att fettprocenten har minskat.

Kram Hanna

Gå med i konversationen
Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

En tanke om "Mål"

 1. joggandesund

  Det är alltid bra att ha konkreta och mätbara mål. Och att skriva ner dom här gör det svårare att ge upp. Lycka till!