Jag läste ett inlägg från en bloggare som visade upp sina 15 första bilder på Instagram. Jag började fundera på hur mina första bilder på Insta såg ut. Jag hade ett annat konto i början så jag fick leta länge. Men jag hittade inloggningsuppgifterna. Det visade sig att jag började använda Instagram den 10 april 2012 så nästan 9 år har jag haft Insta.

1: Isac gillar tvättkorgen 🙂

2:

3: Dinner

4: Gullungarna

5:

6:

7: Bus-Inez

8: Blommor från min fästman

9: After work hos oss

10: Trött och rufsig 🙂

Det var mina tio första instagrambilder. Har du tittat på dina? Hur länge har du haft Insta?

Nu ska jag gå och köpa glass!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Vi spelar spel

Inez och jag spelar Smurfspelet. Hon har “tjatat” hela förmiddagen och nu har vi äntligen spelat. Nu leker…

Självkänsla

För ett par år sen så hade jag väldigt låg självkänsla. Mitt liv var i kaos och jag…