Altan

Här bygger Ulf vår altan, den är nästan färdig…

Pyret, du är nu 12 veckor gammal och du är mellan 80 – 93 mm lång från huvud till skjärt. Du väger nästan 25 g och du rör dig inte så ryckigt och du kan böja och vrida på handlederna, händer, fingrar, ben, knän och tår. Ditt nervsystem har börjat fungera och du får all din näring från moderkakan. Du tränar in- och utandning som en förberedelse för livet utanför livmodern. Men du använder inte dina lungor i din vattenfyllda värld, eftersom du får syre direkt från mig via navelsträngen och moderkakan.

Kram Hanna

Gå med i konversationen
Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

En tanke om "Altan"

  1. Ola Axelsson

    Yo,Blir spännande att följa altanbygget. Hoppas själv på att kunna dra igång byggandet av en altan i Sjogarp snart. Det kliar i fingrarna!