Här bygger Ulf vår altan, den är nästan färdig…

Pyret, du är nu 12 veckor gammal och du är mellan 80 – 93 mm lång från huvud till skjärt. Du väger nästan 25 g och du rör dig inte så ryckigt och du kan böja och vrida på handlederna, händer, fingrar, ben, knän och tår. Ditt nervsystem har börjat fungera och du får all din näring från moderkakan. Du tränar in- och utandning som en förberedelse för livet utanför livmodern. Men du använder inte dina lungor i din vattenfyllda värld, eftersom du får syre direkt från mig via navelsträngen och moderkakan.

1 comment
  1. Yo,Blir spännande att följa altanbygget. Hoppas själv på att kunna dra igång byggandet av en altan i Sjogarp snart. Det kliar i fingrarna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

vecka 23 (v22+2)

Pyret, du är ca 20cm långt mellan huvud och stjärt och väger omkring 600g. För varje dag som…

Måndag

Jag gillar måndagar. Dels för att det är början på något nytt, dels för att man inte vet…

LCHF Basic

På bokrean köpte jag två LCHF-böcker, LCHF för varaktig viktminskning och Lev gott med LCHF och periodisk fasta.…

Kransbindning

Imorse lämnade jag min brukare för sista gången. Det kändes konstigt… jag har aldrig sagt upp mig tidigare.…