Nu har det gått en vecka in på 2021. Jag vill därför göra en årssammanfattning av året som gått.

Gjorde du något 2020 som du aldrig gjort förut?
Uffe och jag gjorde turer med mustangklubben, vi har pratat om det ett tag men i år, pga av covid, så blev det enklare att göra en tur. Det var roligt och vi hoppas på att kunna göra några i år också.

Genomdrev du någon stor förändring? 
Jag funderade under hela våren på att börja springa igen men har då känt att jag varit för tung och att det skulle påfresta min kropp för mycket. Vilket senare skulle medföra att jag slutade springa. Under sommaren gjorde vi om framsidan och bar då ganska tunga plattor och insåg att jag är nog starkare än var jag tror… så jag bestämde mig för att börja en walkstreak. Det är motsvarigheten till runstreak men jag går istället. Minsta längd var runt sjön, ca 4,8 km. Jag började 23 okt och har gått varje dag sedan dess!

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej.

Vilket datum från år 2020 kommer du alltid att minnas?
Det finns flera men t.ex. 13 mars, när jag var på 50-årsfest. Den enda festen under hela 2020 men vad roligt det var. Dans, skratt och mycket vin. Sen kom corona och bästa vänninnans 40-årsfest blev inställd. Lite synd. Men vi får ta igen det i år =)
Hela december kommer jag oxå minnas som den bästa december i hela mitt liv. Så långt och skönt, ingen prestationsångest. Julpyntat och klar flera veckor innan jul. Så skönt, det enda postiva med Covid.

Dog någon som stod dig nära?
Nej, tack och lov!

Vilka länder besökte du?
Inga, vi höll oss hemma hela året.

Bästa köpet?
Det var två dieter ifrån Ulrika Davidsson, ketogen kost. De passade mig jättebra. Gick ned 13 kg förra året. Supernöjd.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Vad som gjort mig riktigt glad är att jag satte igång med min walkstreak. Jag mår så himla bra, dels för att jag gör det innan jobbet och dels för att jag har blivit så mycket piggare. Det medför ju att jag är gladare över lag. Inte för att jag var ledsen innan men ja ni förstår vad jag menar.

Saknade du något under år 2020 som du vill ha år 2021?
Men kontakt med mina vänner. Jag saknar dom då. Att få umgås, gå på bjudningar och fester. Jag är en social person och detta fattas mig.

Vad önskar du att du gjort mer? 
Träffat vänner.

Vad önskar du att du gjort mindre?
Grälat med gubben. Lite gräl och gnäll blir det väl men jag önskar att de blir mindre i år.

Favoritserier från året som gått?
The Undoing, L.A.’s Finest, For Life, Älska mig.

Bästa boken du läst i år? 
Lyssnat på Denise Rudbergs serie Kontrahenterna. Två böcker än så länge; Det första chiffret och En andra allians.

Största musikaliska upptäckten?
The Weeknd

Vad var din största framgång på jobbet 2020?
Att jag blev erbjuden ett nytt jobb som jag tackade nej till pga rådande omständigheter.

Största framgång på det privata planet?
Viktnedgången på 13 kg och fler blir det nog i år. Sakta men säkert nedåt.

Största misstaget?
Att inte Isac fick något kompiskalas när han fyllde 10 år i januari. Jag tänkte att det hinner vi i februari, sen blev det mars och sedan kom Corona. Men som tur är så är det inget han har pratat om. Men nu fyller han år om en vecka.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Jag vill inte säga att jag varit ledsnare utan mer saknaden av roliga saker såsom shopping, hänga med vänner, gå ut och äta och fika m.m. Men sen var sommaren helt ok med mycket av detta men hösten finns så färskt i minnet.

Vad spenderade du mest pengar på?
Nya plattar och rabatter med blommor till framsidan på huset.

Något du önskade dig och fick?
Tyvärr, här får man köpa sig det man vill ha själv 😉

Något du önskade dig och inte fick? 
Solsemester till Spanien.

Vad gjorde du på din födelsedag 2020?
Blev uppvaktad med sång och presenter. Dels av mina gulliganer och gubbe men också av gubbens familj. Kvällen spenderade hemma med god mat och kortspelsmys.

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? 
Ja men låt oss nämna den lilla detaljen med pandemin då…

Vad fick dig att må bra?
Morgonpromenader.

Vem saknade du?
Linda.

De bästa nya människorna du träffade? 
Petra och Thomas, nya mustangvänner.

Mest stolt över?
Mina barn och gubben såklart. Men också stolt över mig själv i yrkeslivet eftersom jag märker att jag blir nu tagen på allvar. Jag har idéer och upplever att medarbetare lyssnar på dem. Skön känsla.

Högsta önskan just nu?
Fred på jorden, ingen mer hunger och vaccin åt folket =) ja, du fattar. Till mig själv: En vecka semester extra.

Vad tänker du göra annorlunda nästa år?
Jag ska börja springa och träffa mer vänner men annars så har jag hittat rätt väg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

den 6 augusti…

för 19 år sedan träffade jag Ulf för första gången. Det är rätt roligt att vi döper vår…

Planering

Det är viktigt att planera. Jag måste bli bättre på att skriva ner min planering istället för att…

Sovmorgon

Idag fick jag sovmorgon. Inez vaknade halv åtta och efter en stund vaknade Isac. Han hade iofs ätit…
Tomas Gunnarsson

Grymt bra föreläsning!

Jag hade inga förväntningar när jag kom till Jönköpings Teater igår. Jag var förväntansfull och nyfiken på hur föreläsningen…