Att installera program…

… är det tråkigaste som finns. Just nu kan jag inte jobba då min dator pajjade innan. Jag har fått en ny MEN nu måste ju alla program installeras igen. Dessutom är det massor med gamla program på datorn som jag måste avinstallera. Supertråkigt. Men det får gå, tur är ju att jag inte har så mycket att göra och att jag inte fått igång e-posten än. Det kan vara lite stressande att få e-brev med åtgärder som jag inte kan fixa =)

Snart är det lunch! Undra var vi ska gå idag! John, ska ju inte med så då kanske det inte blir uppstyrt. Det viktigaste är ju dock att man får mat i magen =)

Ikväll ska Ulf och jag gå ut och äta med Nickie och Stefan. Det ska bli så kul för vi har inte träffats sen midsommar. De har väl massor att berätta ifrån deras USA-resa och hon har ju inte sett min mage!

Det är rätt konstigt att för ca 6 månader sedan var man orolig för att magen skulle synas och NU vill man att folk ska se den. Märka att man är rund och go…

Igår när Ulf och jag hade gått runt sjön så var magen stenhård. Det är ansträngande att gå och jag blir lätt anfådd (stavas det så?). Jag kan tappa andan även när jag sitter framåtlutad, men då är det ju bara att luta sig tillbaka.

Nähä, nu ska jag skriva ett e-brev till Jenny (webbmailen finns ju fortfarande =)

Tjingeling!

Kram Hanna

Gå med i konversationen
Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *