Det är torsdag och jag har haft problem med att komma åt min blogg. Tydligen var både mitt IP-nummer hemma och på jobbet blockat av Loopia för jag kunde inte logga in på hemsidan. Jaja, det är så det är i teknikdjungeln. Folk spammar andra människor och på grund av att jag använder Telia hemma och är chansen större att jag får någon spammares gamla IP-nummer. Inte kul… men ett litet mail till Loopias support och allt åtgärdades.

I måndags var det såå tråkigt väder… jag sa på jobbet att jag nog inte skulle orka spring då det regnade. Alla kom med uppmuntrande ord så efter middagen följde Isac med mig till MSOK.

Isac hoppade från sten till sten, sprang lite baklänges och zick zack! Jag koncentrerade mig på andningen. Innan vi startade kom vi överrens om att springa ett varv utan att stanna. När vi närmade oss 0,4 km kvar babblade Isac oavbrutet: “Bra jobbat, mamma” “Jag är stolt över dig” “Bara 400 m kvar” “Bara 200 m” “Nu är det bara 100 m

Vi sprang ett varv utan att stanna och gå, dvs 1,25 km. Jag är supernöjd då jag för bara två veckor sedan fick gå 3 ggr första varvet! Vi gick i ca 300 m sedan sprang vi resten av varv två. Tiden? Ja, jag slog rekord! 19 min 55 sek.

1 comments
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Bodyscanning nr 4

Hur mår ni?? Jag mår toppen! Jag gjorde en ny bodyscanning idag och gissa om jag blev överraskad!…