Vi började denna lördag med att pyssla, det blev först träd och sedan regnbågar. Jag längtar så efter våren just nu. Vi har snö och denna veckan har det varit kallt, jättekallt. Både på jobbet och hemma.

Hemma blir det ju varmare när vi eldar men vissa dagar har det var 16-17 o när man kommer ner. Men värst var nog en morgon när det ändå var 18 o när jag kom ned men när jag gick upp så var det som om jag gick in i ett kylrum.

På jobbet har hyresvärden problem med ventilationen hos oss och där är det alltid 17 o när vi kommer. Men vi har byggfläktar som går hela dagen. I onsdags, när det var som så kallt ute så började även propparna gå. Men jag har en fiffig och smart arbetskamrat som kom på att att vi kunde byta uttag då kollegorna i rummet bredvid körde sin byggfläkt på samma propp. Smart den killen. Sen har inte propparna gått.

Nya jobbet… ja hur går det… Jag tycker att det är kanonbra. Jätteskönt att jobba måndag – fredag och ha helgerna lediga. Men nu börjar barnen tycka att det är lite jobbigt att gå på fritids varje dag men de vill inte byta tillbaka. Så allt är perfekt just nu.

När jag kör till jobbet på morgnarna så brukar solen gå upp och det är så fint. En morgon i vecka stannade jag och tog lite bilder.

 width=

Jag tycker att snön kan försvinna nu… sportlovet har varit och det är mars, en vårmånad. Jag längtar lite extra mycket till våren för jag har köpt nya skor. De har inte kommit än men i nästa vecka så…

Vad gör ni denna lördag? Jag ska snart göra lite lunch och sedan ska jag träna. Jag skulle vilja ha en dedicerad plats för mina vikter och träningsredskap. Jag måste göra plats för mig på uppevåningen tror jag. På nedervåningen blir det jättevarmt på kvällen när vi eldat. Hmmm, tåls att tänkas på.

Nähä, nu slutar jag för denna gång!

Tjingeling!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Söndagsförmiddag

Jag älskar att gå och skrota i myskläder. Det är vad jag gör idag. Jag har gjort två…

Irritationsmoment

Jag irriterar mig på min arbetskollega… egentligen säger det mycket mer om mig än om honom MEN han…