Vi har köpt ett husdjur

Hoppas att ni har det bra. Jag har haft det jättebra det senast månaderna. Jag stormtrivs på mitt nya-gamla jobb och det är mycket nya intryck.

Hur har helgen varit då? Visst går helgerna fort? Nu när jag inte jobbar helger längre känns det som helgerna svischar förbi. Det har varit något varje helg sen i november. Julen och nyår var också bra och i januari har vi firat två födelsedagsbarn, gubben och Isac.

Igår på kvällen var jag på tjejfest och det var länge sedan vi sågs så alla pratade i munnen på varandra. Jag förundrades över hur snabbt jag kom tillbaka i mitt gamla jag. En personlighet som jag egentligen inte gillar och som jag jobbat väldigt hårt att bli av med och jag har lämnat denna personen bakom mig. Jag vet inte om jag kommer att fortsätta träffa tjejerna, det känns inte så just nu.

 width=Vi har tidigare möblerat om i tv-rummet och köpt ny tv-bänk. Förra helgen köpte vi lite nya lampor och köksstolar. De gamla var verkligen dåliga. Vi hade haft de i 8 år och ryggstödet började glappa. Väldigt obehagligt att luta sig tillbaka. Men nu har vi köpt svart skinnstolar som är jätteskön och gungar lite när du sitter i. Vi har även köpt barstolar till köksön. Gubben har planer på att bygga en bardel i köket och då passar de även där.

 width=
Det bästa av allt köpte vi i dag! En robotdammsugare, den står på laddning nu och är klar för att ge sig ut på dammäventyr kl 20.30. Det ska bli så skönt att slippa dammsuga hela tiden. Så vi har fått ett litet husdjur som kommer gå här och suga upp våra smulor =)

 width=

Vad har ni gjort i helgen?

Vi hör snart! Tjingeling!

Kram Hanna

Gå med i konversationen
Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

En tanke om "Vi har köpt ett husdjur"

  1. Nickie

    Nämen var vi sååå elaka?? ??
    Är robotdammsugaren bra??
    Funderat på en sån ett tag?