Alla hjärtans dag

image

Så här fin är jag idag! Jag har en ny tröja som är rosa, jag har inte mycket rosa kläder men jag fick väldigt stor vårkänslor när jag gick in i klädaffären och såg denna 🙂

Alla hjärtans dag! Jaha, vi ska mysa lite ikväll MEN först ska jag löpträna och köra dag 3 av 30 days shread. Det blev inte dag 3 igår som jag planerat. Kan bero på att jag inte bytte om innan jag gick på promenaden =( men på onsdag gör vi om och rätt 🙂

Jag funderar på om jag ska köpa något litet till Ulf. Är det någon som har någon idé?

Jag är så glad och lycklig. Jag känner att min kropp blir smalare och smalare. Jag har fokus och det känns sååå bra. Imorgon är det vägning igen. Hoppas att vågen är snäll men det är den nog. Jag har ju smygvägt mig!

Nä, nu måste jag jobba lite =)

Tjingeling!

Kram Hanna

Gå med i konversationen
Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *