Äpple, kanel och citroner

Jag gjorde ett så gott vatten igår på kvällen. Jag lät det dra över natten och det blev så gott! Smakade inte så mycket äpple, men kombinationen citron och kanel är gudomlig. Nu sitter jag här framför datorn med ett stort glas citron och kanel-vatten som ska hjälpa min förbränning. Äh, det kanske bara är humbug men det är gott och jag får i mig vatten… dubbel jackpot!

Jag ska jobba med HaWebbs nya webbplats, snart är den klar! Tjoho, jag har jobbat med den under sommaren och velat lite fram och tillbaka. Men nu så började det blir bra. När man jobbar som designer så är jag iallafall väldigt kritisk mot min egen webbdesign och innehåll. Jag har mycket lättare att hjälpa kunder, men det är väl så… skomakarens barn, eller hur?

Nu undrar ni kanske hur jag gjorde detta underbara vatten? Här har ni receptet:

[insert page=’citronvatten-med-apple-och-kanel’ display=’content-include-recipe.php’]

 

Kram Hanna

Gå med i konversationen
Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *