Det bästa med 2016 är nog lugnet som uppkommit efter småbarnstiden. Visst, barnen är fortfarande små men nu har jag två barn som går i skolan. Det är en viss skillnad på när jag hade två blöjbarn. Jag trodde aldrig att jag skulle tycka om att vara mamma och fru. Jag var alltid så självständig och har ända tills på senare år trott att jag skulle leva ensam. Gubben ändrade på det, han kom tillbaka i mitt liv och ändrade min syn på familjelivet. Jag är otroligt tacksam över honom.

Nu när barnen är större så kan jag prata med dom, vi pratar om skolan och diskuterar kompisar. Vi spelar spel och vi pysslar. Det är otroligt givande och jag lär mig något nytt nästan varje dag av mina barn.

Det är skönt att vara tacksam över små saker ibland.

Fler inlägg i Julkalendern hittar du här

[ic_add_posts category=’Julkalender’ template=’list-posts-in-page.php’ order=’ASC’ showposts=’24’]
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

13. Min bästa vän

Ännu än klyscha, min gubbe. Men det är sant, Gubben är min allra bästa vän. För honom berättar jag…