Jag har två drömresmål, drömmen är att ta två långsemestrar.

Grand Canyon

Grand Canyon och Las Vegas

Grand Canyon, denna vackra plats med sin kopparröda bergyta, de vida vidderna och Coloradoflodens mörkturkosa vatten. Jag skulle vilja flyga helikopter runt Coloradoplatån, fast jag tycker det är lite läskigt msd höga höjder.

Las Vegas, jag vill se en show, spela på kasino, se alla hotellen. Åka på The Strip och bara insupa atmosfären i Las Vegas.

Jag drömmer om att hyra bil och köra runt och se alla dessa sevärdheter.

Operahuset i Sidney

Australien

Jag vill även här hyra en bil ocb köra runt Australien, fast de ha vänstertrafik. Jag vill se Operahuset i Sidney, Red Centre, Bondi Beach, Pingstöarna. Jag vill åka ut på en båt och se Stora Barriärrevet och kanske hajar och valhajar.

Ibland ligger jag ocb fantiserar om att jag dyker och ser allt det vackra under ytan, jag har aldrig dykt men jag tror att jag gillar det.

Vad har du för drömresmål?

Fler inlägg i Julkalendern hittar du här

[ic_add_posts category=’Julkalender’ template=’list-posts-in-page.php’ order=’ASC’]
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

7. Alla länder jag varit i

Sverige Danmark Finland Norge Tyskland Schweiz Italien Frankrike Spanien Andorra San Marino Belgien Holland Storbritannien Thailand Turkiet Bulgarien…

8. Min favoritserie

Table of Contents Hide GåsmammanLethal WeaponVikingsBlindspotCalifornication (2007-2014) Favoritserier kommer och går. Så jag tänker ändra lite på denna…

5. Mina favoritplatser

Här kommer mina favoritplatser utan inbördes ordning: I fåtöljen med ett eller båda barnen i knät. Vi myser och…