10. Det sämsta med 2016

Det sämsta med 2016… tja året har gått alldeles för fort! Fast det är väl en klyscha. 2016 har varit ett bra år för oss i min familj, så det är svårt att hitta något dåligt. Men om jag ändå ska vara lite negativ så är nog det sämsta att vi inte åkte i väg på någon semester i somras. Jag hade för det första ingen semester, då jag jag var nyanställd men en vecka hade varit mysigt. Så inför nästa semester så kommer vi att boka tidigare och planera i förväg.

Fler inlägg i Julkalendern hittar du här

[ic_add_posts category=’Julkalender’ template=’list-posts-in-page.php’ order=’ASC’ showposts=’24’]

Kram Hanna


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/webvol40/w1/ktblc5vyd45xthl/hanna-hansson.se/public_html/wp-content/themes/matvraket2021/single.php on line 31

Gå med i konversationen
Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.