Detta är en del av Kajsons julkalender, du läser mer här.

Min hjälte? Nä, jag har nog ingen särskild som jag ser som min hjälte…. men en förebild. En förebild är en person som man lär sig någonting av; en person som du känner igen dig själv i och som gör någonting som du också skulle kunna göra. Jag har ganska många förebilder i de böcker/ljudböcker jag läser. Det är oftast en kvinnlig polis som löser brott. Ofta har de genomgått något traumatiskt och sedan rest sig upp och lyckats i livet. Eller har jobbiga relationer till kollegor och/eller sin mamma.

Det är ju inga riktiga människor men någonstans i fiktionen så har nog författaren baserat sina karaktärer i verkliga människor… vill jag tro, iallafall!

Anledningen är nog att jag just har igenkänning i karaktärerna… jag har också haft lite jobbigt med endel relationer och framförallt sjukdomar. Jag har gått igenom en del och kommit ut starkare på andra sidan. Det är jag supernöjd över…

Har du någon hjälte? Vem i så fall? Eller har du som jag…. förebilder? Kommentera gärna.

Detta är en del av Kajsons julkalender, du läser mer här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

6. Mina drömresmål

Jag har två drömresmål, drömmen är att ta två långsemestrar. Grand Canyon och Las Vegas Grand Canyon, denna…

5. Mina favoritplatser

Här kommer mina favoritplatser utan inbördes ordning: I fåtöljen med ett eller båda barnen i knät. Vi myser och…