Bo i en stubbe

I sommar vill jag åka på semester till Karlsborg och bo i en stubbe. Ja du läste rätt… på Karlsborgs Camping så hyr de ut stubbar att bo i. Vi hittade detta förra våren men var ute för sent och det fanns inga lediga dagar. Så inför i år ska vi boka. Låter väl kul!

Vi pratar också om att åka till Öland en vecka. Isac sa senast i dag att han ville åka till Öland i sommar. Han tror nog att Öland är ett annat land och det är ju inte konstigt om man lyssnar på namnet.

Sedan åker vi nog till Riddarveckan i Hova och så High Chaparral.

Visste ni förresten att High Chaparral har spelat in en julkalender. De finns att se på YouTube eller på Facebook. Vi så på de 7 första avsnitten igår och de är bra. Historien är spännande men kanske inte så julinspirerad. Men barnen gillar Lucky Luke och tyckte det var roligt.

Fler inlägg i Julkalendern hittar du här

[ic_add_posts category=’Julkalender’ template=’list-posts-in-page.php’ order=’ASC’ showposts=’24’]
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

9. Det bästa med 2016

Det bästa med 2016 är nog lugnet som uppkommit efter småbarnstiden. Visst, barnen är fortfarande små men nu…