Gränna i kanske årets sista sommardag

Idag har det ju varit jätteskönt men klarblå himmel och solsken. Jag jobbar och luften står still i brukarens lägenhet. Han var trött och tog sovmorgon.

Jag lagade torskrygg med romsås och kokt potatis till lunch. Efter kaffe på maten så tog vi en tur i bilen. Vi hamnade i Gränna och i hamnen. Vi letade efter en fik men säsongen är nog över för inget var öppet. Men brukaren tog en delicatofika på en lunchrestaurang, jag tog en slät kopp. Det var varmt och soligt. Så vi stannade inte så länge.

Vi tog den gamla landsvägen tillbaka till Huskvarna, en superfin väg. Har du aldrig åkt den så rekommenderar jag att du testar den.

Nu är det TV:n som gäler för brukaren. Jag har precis avslutat serien Gilmore Girls och behöver en ny bra serie att titta på. Förslag, tack!

Nähä, nu ska jag fixa kvällsmat till brukaren.

Tjingeling!

Kram Hanna

Gå med i konversationen
Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *