Nu är helgen snart över och helgen har gått lika fort som vanligt!

Lördagen började med att både Isac och Inez ville lära sig att sticka. De valde garn och stickor, sedan var vi igång. Isac försöker och det går ganska bra men Inez börjar bli riktigt duktig. Hon behöver bara öva lite till. Men de tröttnade ganska snabbt.

Så vi åkte till stadsparken i Jönköping, jag packade lunch och lite fika. Regnet hängde i luften men jag tänkte att det blåser nog bort. Det var ju ganska varmt. Väl där så dröjde inte länge förrän regnet kom. Ungarna brydde sig inte och lekte och klättrade. Jag stod under ett träd och försökte att tycka det va kul!

Vi åt lunch, barnen fick hamburgare och jag åt hamburgarsallad. Medan jag var på toa så hann vädret vända och när jag kom tillbaka strålade solen. Överdragsbyxor åkte av och skaljackan hängdes på tork!

image

Då helt plötsligt strömmade det inte människor från olika håll. Endel med bara barnvagn andra med picknick-korgar. Grillarna tändes igen och luften fylldes av grillukten. Jag förundrades då över hur konstigt det var med mammor/farmödrar/mormödrar och handväskor. Varför bär man med sig en handväska till lekparken och varför har man den på axeln när man hjälper barnet i lekparken? Jag satt där och räknade, 5 personer! Superduperkonstigt!

image

Inez övade och övade på armgång, Isac också. De blev jätteduktiga och tillslut kunde de gå hela sträckan. Jag blev fascinerad av hur starka de är mina änglar!

image

Efter två timmar gick vi en kort runda och tittade på djuren. Det finns bl.a. hästar, får, getter, lama och givetvis fåglar. Påfågeln hade slått ut sin fjäder och det var magnifikt att se. Isac gillade fågeldammen och jag lovade att ta med bröd nästa gång.

Sen åkte vi hem och grillade kycklingfile och majskolvar. Supergott!

En promenad och inköp av lördagsgodis (till barnen)och sen blev det gladiatorerna, innan jag somnade i soffan!

Idag har vi tagit det lite lugnare men jag har ändå hunnit att storhandla och göra veckomeny. Tränat Tabata en timme och tagit en promenad runt sjön. Det blåste så jag trodde peruken skulle åka av! Skoskav och bara för att jag ska gå på bröllop på lördag gjorde att jag avslutade promenaden i strumplästen.

Efter en lång härlig dusch sitter jag nu i favvofortöljen och kollar på Vikings. Gillar ni den serien? Det gör min man och ibland måste man fjäska lite 😉

Ha en skön söndagskväll!

Tjingeling!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

den 6 augusti…

för 19 år sedan träffade jag Ulf för första gången. Det är rätt roligt att vi döper vår…

Lite låga dagar

Jag har varit lite låg de senaste dagarna… och vad gör jag när jag är låg?? Jo, jag…