Jag är superpeppad

Jag har egentligen varit superpeppad ända sen jag åt godis och pizza i helgen!

Som jag skrev om tidigare så hade jag en genomgång tillsammans med resten av WCL-gänget på Nordic Wellness. Det var vår coach som guidade oss genom djungeln av maskiner. Jag har ju inget träningskort och har då frågor om hur jag kunde göra om övningarna till hemmaträning. Det var jätteroligt och nyttigt!

Jag insåg på uppvärmningen insåg jag att jag saknade mitt löpband. Måste nog beställa ett nytt kretskort så att jag kan variera konditionsträningen lite.

Vi fick ett träningsschema och givetvis var jag tvungen att göra min egen touch på den.

image

Som ni ser så sitter schemat på kylen och jag använder mig av guldstjärnesystem. Det innebär att för varje planerad och utförd pass belönas med en guldstjärna. Enkelt men belöningshjärnan får sig en kick!

Sedan var jag ju tvungen att göra ett träningskort också, så jag kan hålla redan på hur tungt jag lyfter. För nu ska jag lyfta tungt så jag får massor med muskler och lite fett.

image

Jag insåg under träningen att jag behöver ganska snart köpa mig en 16 kg kettlebell. Jag tycker inte att jag hade tillräckligt tungt. Jag kommer nog också att behöva lite fler vikter men klara mig nog ett par veckor på det jag har.

Nu lite proteinshake med mjölk.

Tjingeling!

Kram Hanna