Självkänsla

För ett par år sen så hade jag väldigt låg självkänsla. Mitt liv var i kaos och jag längtade efter familj och allt vad det innebar.

jag gick då till en livscoach och började skriva en Jag är bra-bok. Jag skrev i flera år men när jag blev uppsagd för snart tre år sen slutade jag. Jag vet egentligen inte varför, då om något behövde jag min självkänsla och mitt självförtroende. Depressionen var ett faktum, sedan blev livet ljusare igen och jag startade företaget. Jag fick cancerbeskedet och nu är jag tillbaka på topp igen. Men självkänslan är lite skadad för jag tvivlar på mig själv och företaget. Jag började då skriva igen. Tänker att jag behöver självkänsla och självförtroende för att kunna få fler kunder och framföralllt våga ringa kunder.

Det var ett snabbt inlägg… jag ska nämligen till frisören!

Tjingeling!

Kram Hanna

Gå med i konversationen
Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *