imageGodmorgon! Jag har kommit till jobbet. Morgon bjöd på blandade händelser! Det började med att jag verkligen inte vill gå upp! Kunde lätt sovit ett par timmar till men men det var bara att gå upp. Inez och Isac ville ha välling tidigt, jag försökte dock att förhala till kl 6. Det är då den bra barn-tv-kanalen börjar, så jag hann dricka mitt vatten och ta min vitaminer innan.

Idag kom barnen ned själva, skönt att slippa bära =) Välling till gullungarna i soffan och jag går in och gör i ordning mig i badrummet. Inget konstigt med det =) Hungerskänslor, konstigt, det brukar jag inte ha! Inez kommer in och sätter sig på pottan, av dunsarna att dömma gör hon nr 2. Helt ok, jag plattar håret!

Isac kommer in, han vill inte heller har blöja, tar av sig den. Sedan blir det dans på tv:n, båda barnen dansar (nakna) framför tv:n. Härlig syn, Isac har förresten en tofs! Isac kommer in och sätter sig i badbaljan… och kissar… jag hejdar honom och han fortsätter i pottan. Hans blöja var torr så han hade mycket kiss =) Duktig kille, han vill nog snart  sluta med blöja.

På med kläder, Inez klär sig själv, duktig tjej. Isac behöver hjälp, fast han vill själv. Jag gör min fruktdrink och dricker den. Inez frågar om hon får ha gymnastikskor och tar på sig dom. Jag ska hjälpa Isac med skorna, han vill inte sitta… bajs i blöjan… byter bajsblöja och Isac gråter efter pappa =( När jag är klar kramas vi, på med kläderna och skorna, jacka och mössa (över tofsen).

In i bilen och till förskolan, Isac ut först! Han berättar för mig att jag sitter här (och springer runt bilen och pekar på förarsätet). Jag lyfter ut Inez, det kommer en bil och Isac blir rädd… Han gråter igen och vi går inte till förskolan. Han får av sig kläderna först… springer in med gossen och Inez kommer strax efter. Medan jag hänger upp termobyxor kommer Isac på att längtar efter mamma. Börjar gråta igen… sedan släpper han mig inte… Han gosar med mig och gosen, tills jag verkligen måste åka (väldigt sen). Tillslut tar Kristin honom, jag hör hur han gråter men jag måste gå! Åker till jobbet!

Framme på jobbet, jag är hungrig igen, köper en macka och äter hur snabbt som helst. Nu har jag svullna fingrar men jag är åtminstone nöjd! En kopp kaffe till sedan är jag redo att börja dagen!

Jag vet varför jag är hungrig idag… jag sprang långpass (9 km) igårkväll och han inte äta ordentligt efteråt. Men nu är jag nog i kapp =)

Ha en bra dag!

Tjongelong!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Måndag

Jag gillar måndagar. Dels för att det är början på något nytt, dels för att man inte vet…

Lingonplockning…

Det var meningen att Marita (Ulfs mamma) och jag skulle följa med till Jans (Ulfs pappa) skogsmaskin när…