… och igår läste jag att Alex och Katrin Schuman hade separerat. Jag blev nedstämd och ledsen att Alex gick ut i sin blogg och skrev om “sin nya kärlek“. Jag letade reda på Katrins blogg för att få veta vad hon tyckte och tänkte… inget… det var tomt… inga inlägg! Jag blev imponerad och jag blev ännu mer imponerad idag när jag läser Katrins inlägg. Hon försvarar Alex rakt igenom! Jag tycker att det var starkt gjort! I detta fallet känns det skönt att ta Katrins sida i ett bråk… Hon har inte smutskastat Alex och inte lämnat ut för mycket information! Jag önskar att jag varit så stark!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Onsdagsyoga

Mina onsdagskvällar har bytts från onsdagsmys till onsdagsyoga. Det lustiga är dock att vi nu har mys nästan…