Helgen har varit bra förutom att jag har ätit endel som jag inte ville, egentligen. Jag har inget försvar, jag bara mumsade. Först i lördagskväll så gjorde jag en smet chokladbollar som jag åt upp. Men det stannade där. Jag gick och la mig utan dåligt samvete. Jag tog det som min ät-vad-jag-vill-situation. Fine!

Igår så var vi på Öringens dag och jag var hungrig redan innan vi åkte. Så när det var slut och vi beställde pizza var jag svag och valde en pizza =( Det var inte bra… jag åt upp hela och blev jättemätt. Jätteslö och hängig började jag gå i skåpen MEN jag åt inget. Jag föreslog för Gubben att vi skull baka blåbärspaj och han tyckte vi skulle köpa för han gillar inte bovetemjölet. Precis som om jag skulle ha det i en blåbärspaj!! Vi blev oense och det slutade med att jag kom på varför jag kände så här… vi bakade inte och vi köpte ingen paj… jag tog en låång varm dusch och sedan sov jag en stund i soffan.

Det har gått 11 dagar sedan jag åt godis!

Hela kvällen var förstörd, jag var nedstämd och lättstött. Vi som skulle mysa och kolla på film. Tur att min Gubbe har så stort tålamod med mig. Jag ska köpa lite choklad till honom ikväll. Då blir han nog glad.

Jag ska gå på Tjejkväll i den lokala klädaffären. Det ska bli såå trevligt! Imorgon är det dags att träffa Kostrådgivaren igen. Hoppas på ett stort minus.

Tjingeling!

~H~

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Jag är ledsen…

… och när jag är ledsen vill jag äta. Men idag vill jag inte äta. Idag vill jag…
Veckomeny LCHF

Vad blir det för mat?

Table of Contents Hide Gulasch på köttfärs med persiljekrämPad ThaiIndisk sötpotatisgryta med kikärtor och chiliKorvsoppa med risoni, basilika…

Härliga söndag

Jag älskar att äta frukost länge. Söndagar är den enda dagen som Ulf och jag äter den tillsammans.…