Oj, vad tiden går fort. Det är en klyscha och jag tycker det är jobbigt. Varje dag tänker jag att jag ska gör det ena och det andra, som t.ex. tvätta. Men efter middagen så är det helt bortblåst i huvudet. Vad beror det på? Kanske beror det på att det är så otroligt tråkigt att tvätta… så att det är roligare att gå runt sjön eller gå på stickcafé =).

Nu ska jag iallafall berätta om informationsmötet om FitCamp jag  var på förra tisdagen. Det var egentligen ett införsäljningsmöte med inriktning Herbalife. Coachen, Anna, berättade hur bra hon mådde och att hon hade gått ned 20 kg… 20 kg i fett, visade det sig sen. Man skulle äta 5 mål om dan och för att få i sig all näring som jag behövde skulle man äta massor med mat… men med Herbalifes shakes så kunde de hjälpa mig med det! Koolt va!?! Om jag äter lite pulvershakes så kommer all min vikt bara försvinna… ja, ja. Jag måste ju träna också. Tabata-träning, två dagar i veckan. Träningen var gratis. Jag går tyvärr inte på det och kommer bara utnyttja den gratis träningen.

Men det roliga är att jag fick göra en bodyscanning och sedan skulle Anna ringa och berätta vad hon rekommenderade. Anna framhöll att hon inte var någon dietist eller personlig tränare så allt träning sker på egen risk. 

Jag gjorde min bodyscanning:
Vikt: 73,8 kg
BMI: 27,1
Fett: 37,0 %
Vatten: 46,6 %
Muskler: 44,1 kg
Fysisk gradering: 2
Benmineral: 2,4 kg
Viloförbränning: 1416 kcal
Metabolisk ålder: 54 år
Bukfett: 6,5

Det ska blir intressant och se vad som händer efter 4 veckor.

Tjingeling!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg
Isac efter löprundan

Måndagslöpning

Det är torsdag och jag har haft problem med att komma åt min blogg. Tydligen var både mitt…

Träning v. 18

Så här blev förra veckans träning. Jag klarade inte veckans mål att utföra 1 st mammaexpress men jag…

Bodyscanning – resultet

Idag har jag gjort en ny bodyscanning, jag är inte nöjd med resultatet. Coachen sa dock att det…

Dag 1 av 30

av Jillian Michaels 30 Days Shread (stavas det så?) Det var lite tufft då jag hade kört ett…